Begynderguiden: Genfind din indre ro - lær at sanse NATUREN på dine gåture
Begynderguiden: Genfind din indre ro - lær at sanse NATUREN på dine gåture

#23: De 10 vigtigste ting, jeg har lært det sidste år

Med denne episode er det et år siden, at jeg startede podcasten ‘Mærk mere af livet’.
Det har været en vild udvikling – og enormt lærerigt for mig. Tusind tak for at lytte med. Jeg er dybt taknemmelig.

Mit formål er og har hele tiden været at inspirere dig, til at leve det liv, der er det rigtige for dig.

Jeg har derfor i denne jubilæumsudgave, om jeg kan kalde den det, valgt at dele de 10 ting, som jeg det sidste år har lært eller fået bekræftet, er vigtigst for at vi kan komme til at leve det liv, der er det rigtige for os hver især. For at vi kan mestre livet på en god måde, så det bliver meningsfyldt og i overensstemmelse med vores værdier og det vi hver især ønsker og tror på.

De 10 ting er:

  1. Indse at dit liv har en udløbsdato.
  2. Ta’ ansvar for dit eget liv.
  3. Du KAN ændre dit liv.
  4. Ta’ livet til dig, som det er.
  5. Være tro mod mig selv!
  6. Plej de nære relationer.
  7. Pas på dig selv.
  8. Der er noget, du skal lære på din vej – Ta’ det, som det.
  9. Vi farer derudaf, men ville ønske at vi kunne være nærværende.
  10. Du er god nok. Uanset hvad.

Hver af de 10 ting bliver uddybet i episoden.

Rigtig god fornøjelse med podcasten – og tak for at du lytter med!

Kærlig hilsen

Marianne Køpke
Arbejds- og livsmentor

Ps: Har du spørgsmål eller kommentarer, så kontakt mig endelig, jeg hører gerne fra dig.

Kunne du lide hvad du hørte? Del gerne med dit netværk eller støt podcasten. På forhånd tak  🙂

Lyt til og abonnér på podcasten

Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på dette website er sat til at "tillade cookies" for at give dig den bedste oplevelse på siden som muligt. Hvis du fortsat bruger denne side uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker "Accepter" nedenfor, indvilliger du i dette.

Luk