Basis Dao Yin Gong Guiding

Et af de værktøjer jeg bruger i mine individuelle forløb er Basis Dao Yin Gong Guiding. Nedenfor kan du læse lidt om hvad det er, hvornår og hvordan det bruges, samt mine personlige erfaringer med selv at have brugt og bruge Basis Dao Yin Gong.

 

Hvorfor bruge Basis Dao Yin Gong?


Fordi du med et Dao Yin Gong forløb kan skabe varige forandringer i dit liv – i dit arbejdsliv, i dit privatliv eller for dig selv personligt.

 

Hvad er Dao Yin Gong?


Dao Yin Gong er arbejde med kroppens livsenergi. Det er arbejdet med at få helet og forløst de ting, som vi ”har siddende” i vores kroppe, ud fra de oplevelser, erfaringer og påvirkninger vi har været udsatte for, og hver dag får.

”Du kan vælge at arbejde med dig selv – dit indre.
Eller lade tingene bliver ved med at bremse dig
i dit arbejde, i dit familieliv og i at udleve dine drømme.”

Dao Yin Gong Guiding er ikke et quickfix. Det er en måde hvorved du kan opnå varig forandring i dit liv. Det er et arbejde, men nødvendigt arbejde.

Som guide viser jeg dig vej, til det du har brug for at arbejde med, for at opnå den ønskede forandring.

Det er et indre arbejde.

Sammen sætter vi nogle processer i gang. Processer, der hjælper dig, til at hele dig selv.

Det er personlig udvikling, hvor både hoved og krop er med.

“Vi kan blive bevidste om mange ting og mønstre i vores liv,
men tager vi ikke kroppen med, bliver det kun en midlertidig løsning.”

Dao Yin Gong metoden er baseret på taoistisk qigong ifølge vandmetoden.

 

Hvornår bruges Basis Dao Yin Gong Guiding


Et Dao Yin Gong forløb, bruges når du har et ønske om en forandring i dit liv. Det kan være på arbejdet, i dit privatliv eller personligt.

Det kan være alt fra, at du vil kunne sige fra over for chefen/kollegaerne, til det jobskifte du så gerne vil tage, til de ugentlige løbeture du så hårdt har brug for, eller til ønsket om at få familie og arbejde til at gå op i en højere enhed. Eller måske du bare gerne vil være mere DIG.

Basis Dao Yin Gong bruges når der er noget du vil have ændret i dit liv. Nogle gange har man forsøgt at ændre det, men uden at det er lykkedes, andre gange er det så uoverskueligt, at man ikke kan se en løsning på det. Indimellem ser jeg også, at man har et ønske om forandring, der skal ske noget, men uden rigtig at kunne sige hvad det egentllg er, men ønsket er der. Det kalder.

Måske du har det:

 • som Bente, der er havnet i en krise, er ude af kontrol og med en usikker fremtid?
 • som Anna, der ikke orker det perfekte liv længere?
 • som Birgitte, der tænker – der må være en bedre pakke til mig!?
 • som Liv, der gerne vil finde den indre ro. Finde sit livsformål?


Marianne Køpke
Arbejds- og livsmentor

Vil du booke en afklarende samtale (gratis) eller har du spørgsmål?:
Skriv eller ring til mig:
50 49 51 18
skrivtil@mariannekoepke.dk

Individuelle forløb

Kunne du tænke dig at vide mere om individuelle forløb?
Læs mere her.

Hvordan foregår Basis Dao Yin Gong Guiding


For det første har vi altid en afklarende samtale over telefonen. Finder vi her sammen ud af, at det er et Dao Yin Gong forløb vi skal fortsætte med, aftaler vi 1. mødedato. Se evt. beskrivelse af individuelle forløb.

Når vi mødes 1. gang taler vi om din(e) udfordring(er) og sammen fastsætter vi din målsætning. Derefter vil sessionen gå med at udføre enkle øvelser og samtale på skift. Nogle sessioner vil også indeholde kropskanning (jeg guider dig til at mærke forskellige punkter på din krop) samt forbindelse af punkter på din krop.

Det kræver ingen forkundskaber, du skal således ikke have arbejdet med qigong, yoga, mindfulness eller det der ligner forinden. Øvelserne kan udføres af alle. Det er ikke gymnastikøvelser vi laver, men nogle blide langsomme øvelser udformet til netop det, vi kommer til at arbejde med hos dig.

Som skrevet tidligere er det processer i dig, der sættes i gang.

Jeg er udelukkende din guide. Jeg hjælper dig igennem en proces, hvor du undervejs selv arbejder med dine forhærdelser i kroppen. Jeg fixer således ikke noget på dig, men guider dig til en heling (se faktaboks).

”Du har svarene indeni dig selv.”

Forhærdelser er f.eks. ophobninger eller spændinger af energi der har lagret sig i din krop, og som forhindrer dig i at handle uden modstand, altså nå det du gerne vil.

Som skrevet ovenfor er metoden er baseret på taoistisk qigong ifølge vandmetoden. Med vandmetoden foregår forløsning/heling, på en meget nænsom måde.

Hvis du kigger på hvordan vand opfører sig, får du en god fornemmelse. Støder vand mod en kant eller noget modstand på sin vej, løber det udenom og finder en ny vej. Stille og roligt sliber vandet kanterne/modstanden af, og over tid bliver det helt slebet væk, og vandet kan igen løbe frit.

På samme måde er energiarbejdet. Stille og roligt forløses spændinger og blokeringer

For at du får det fulde udbytte ud af forløbet, skal du hjemme selv udføre enkle øvelser (1-2 øvelser) ca. 15 min. om dagen. Øvelserne vil vi sammen forinden have prøvet mange gange, så du kan dem. Skulle du mellem sessionerne komme i tvivl eller støde ind i problemer med den aftalte øvelse(r), kan du altid kontakte mig.

”Energi bliver sat i spil,
i det øjeblik kroppens bevægelse vækker følelserne,
og vi bliver bevidste om vores tanker.
Det er her en heling/forløsning kan finde sted.”

Se under Beskrivelse af  individuelle forløb for mere generel information om  individuelle forløb.

 

Hvad har det gjort for mig?


At have arbejdet med Basis Dao Yin Gong metoden har betydet og betyder meget for mig.

Jeg har personligt arbejdet med mange ting undervejs, stammen i det har nok været at finde ind til min egen indre kerne, om at stå ved mig selv, om balance, om følelser, om relationer, om livets gang.

Konkret har det givet mig:

 • Indsigt i mig selv. Meget mere mig. Min kerne.
 • Jeg har på en måde fået et dybere, og mere nuanceret liv.
 • Har lært at være i mine følelser.
 • Sluppet mange ting i bagagen.
 • Kan på mange områder handle naturligt, fremfor tillært.

Arbejdet med Dao Yin Gong har personligt flyttet mig meget.

Min hverdag går lige så stærk som altid, men det er som om, jeg opfanger mere af verdenen.

At skabe forandring sammen med dig

De oplevelser som jeg har haft, det som det har flyttet for mig, det som jeg har oplevet ske, ønsker jeg at mange andre får mulighed for. Derfor er Basis Dao Yin Gong guiding, en del af det jeg tilbyder.

Hvorfor er jeg den rigtige til at skabe forandring sammen med dig?

3 ting:

 • Jeg brænder for at skabe forandring hos andre mennesker.
 • Jeg har taget Basis Dao Yin Gong uddannelsen hos Jonnah M. A. Nielsen som er udvikler af metoden.
 • Jeg har prøvet det på egen krop.

Uddannelsen har varet i 3½ år. I uddannelse er der foruden teori en masse praktiske øvelser. Det er en uddannelse hvor jeg har lært rigtig meget om kroppen, om følelser, om bevidsthed, om hvad vi gemmer på, hvordan vi gemmer på det, og hvad der skal til for at forløse forhærdelserne, så energien igen kan flyde frit.

I uddannelsen har der været krav om hver uge at træne med mine medstuderende og til sidst i forløbet også med prøvekaniner. Jeg har således kørt rigtig mange forløb igennem. Jeg har trænet i at mærke ind i egen krop og aflæse andres.

Jeg har fået meget viden, men allermest har jeg lært kroppen at kende og forstå hvordan vi energimæssigt hænger sammen. Og tro mig, jeg er uddannet dataingeniør, så alt i denne verden har skullet læres og forstås helt fra bunden. Jeg har stillet alle de spørgsmål der kan stilles.

Vigtigst af alt har jeg selv været på som klient, så jeg har mærket det hele på egen krop. Og det er også derfor jeg personlig er der, hvor jeg er i dag.

Mit bud er at jeg har brugt mindst 600 timer på at træne sammen med mine medstuderende samt mindst lige så mange timer, hvor jeg selv har trænet og udført qigong.

Jeg glæder mig rigtig meget til at være din guide og hjælpe dig med at opnå de forandringer du ønsker.

FAKTABOKS

I Dao Yin Gong arbejder man med heling. Sommetider forveksles heling med healing. Det er 2 forskellige ting:

Heling (som i Dao Yin Gong)

Her er det dig selv, der heler din krop. Det er indefra kommende.

Healing

Her er der tale om overførsel af energi. Helbredelsen kommer udefra.

Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på dette website er sat til at "tillade cookies" for at give dig den bedste oplevelse på siden som muligt. Hvis du fortsat bruger denne side uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker "Accepter" nedenfor, indvilliger du i dette.

Luk