Om Marianne Køpke

 

Mit navn er Marianne Køpke, jeg er 48 år og gift med Lars.
Sammen har vi 3 dejlige børn, Katrine, Camilla og Martin.

Marianne Køpke

Vi bor i Skørping med Rold Skov som baghave. Skønt!

I min fritid laver jeg Tao Qigong, vandrer (jeg elsker at være ude i naturen), klatrer med mine børn og danser argentinsk tango med min mand. Det er skønt at lave noget sammen med sin mand, som er andet end bare skrælle kartofler og gå ture sammen. En dejlig sansende fritidsinteresse.

Arbejdsmæssigt er jeg nu med selvstændig virksomhed på 9. år.

“Jeg elsker livet og mit liv som selvstændig”

At være selvstændig, betyder for mig, at jeg kan komme til at lave lige nøjagtig det jeg gerne vil, det jeg er bedst til og det som jeg brænder for.

Jeg tror på at livet vil noget med os. Hver enkelt af os. Jeg har en god fornemmelse og er nysgerrig.

 

Du har potentialet – Min passion


Gennem årene er det blevet mere tydeligt for mig, hvad der er min passion:

At hjælpe andre med at finde deres potentiale og hjælpe dem med at udleve det.

Du kan også sige:
At hjælpe andre med at komme til at gøre en væsentlig forskel i deres liv.

Eller

At leve det liv, der er det rigtige for dem. Der hvor de stråler.

“En god arbejdsdag for mig er, når jeg kan se,
at jeg har gjort en væsentlig forskel for et andet menneske”

Hun (eller han) har måske fået løftet sløret for noget vigtigt, er måske blevet skarpere eller har fået fjernet uoverskommelige sten på sin vej – personligt eller fagligt.

 

Min baggrund


Jeg er uddannet dataingeniør fra Odense Teknikum, har +20 års erhvervserfaring indenfor områderne IT-udvikling, projektledelse, ledelse og som selvstændig.

I løbet af min tid som selvstændig har jeg startet 3 virksomheder:

Adding Value – Konsulentvirksomhed. Projektledelses- og ledelsesopgaver

Easy Match – Stifter af konsulentportalen Easy Match. Derudover personlig sparring samt kurser og foredrag især indenfor LinkedIn (job, salg, markedsføring, branding og networking.)

Marianne Køpke ApS – Personlig sparring, kurser og foredrag.

I Easy Match tiden tilbød jeg personlig sparring med udgangspunkt i mine værktøjer fra projektledelse, Kaizen-metoden (tag små skridt, og nå store mål), coaching, samt de mange erfaringer jeg havde gjort mig som lønmodtager og selvstændig.

I 2014 startede jeg på Dao Yin Gong uddannelsen.

Den er nu afsluttet og i dag er personlig sparring udvidet med et personlig Indre forandringsforløb. Et forløb, hvor både hovedet og kroppen er med.

“Ønsker vi varig forandring, er vi nød til at have kroppen med.
Vi kan ikke nøjes med at tænke os til en forandring.”

Ønsker vi varig forandring, er vi nemlig nød til at have kroppen med. Vi kan ikke nøjes med at tænke os til en forandring. Vores oplevelser, mønstre mv. sidder i kroppen.

 

Jeg har lavet og lært rigtig meget! Også om mig selv


At være med selvstændig virksomhed har selvfølgelig ikke hele tiden været en dans på roser. Der har været virkelig hårde perioder, hvor de ting jeg har forsøgt, bare ikke er lykkedes. Og perioder med en slunken kistebund. Og ser jeg tilbage, er der da ting i min tid som selvstændig, jeg ikke skulle have gjort eller skulle have gjort helt anderledes.

Omvendt så har de sidste 9 år også været enormt lærerige, sjove og spændende. Både personligt og fagligt.

”Man får vel næppe en bedre efteruddannelse,
end at starte sin egen virksomhed
og til stadighed blive ved med at udvikle den – og en selv.”

Med årene har jeg også lært, at bruge den fleksibilitet det også giver. Jeg har friheden til, at få arbejdstiden passet sammen med familien og de andre ting jeg også gerne vil bruge min tid på.

 

Min rejse – eller i hvert fald noget af den


Nedenfor har jeg kort beskrevet hvordan min rejse som selvstændig har været og hvad der har drevet mig i mit arbejdsliv.

Adding Value så dagens lys

Jeg træder ind i en helt ny verden – fra lønmodtager til selvstændig.

Jeg lærte mange ting om at “være konsulent”, om at være skarp på mine ydelser og mine kunder, om netværk, om prissætning, og alt det andet der fulgte med.

Jeg var heldig (med vilje) og fik nogle super fede opgaver, meget tilfredse kunder og penge i kassen. Det var en fed tid…

…men det var ikke nok. Der var noget andet..

I mine snakke med andre selvstændige konsulenter og andre på min vej, oplevede jeg at virkelig mange havde det svært med salgsarbejdet, og i det hele taget at ”komme ud over rampen”. Hamrende dygtige faglige, som brændte for deres område, men som bare ikke var gode ”til at komme ud med det”

 

Det var startskuddet til Easy Match ApS…

Jeg ville lave en konsulentportal, hvor virksomhederne kunne få et overblik over de mange selvstændige konsulenter, og hvor de kunne tage fat i konsulenterne, når de havde behovet.

Arbejdet med at få etableret konsulentportalen easymatch.dk, at få det økonomiske på plads, og hele det efterfølgende arbejde med at få portalen og konceptet markedsført, har virkelig lært mig meget.

Rigtig meget.

Dengang tænkte jeg mest at jeg skulle lave portalen, fordi at det ville være smartere, mere enkelt og effektivt.

I dag kan jeg godt se, at det grundlæggende var fordi, at jeg ville hjælpe de selvstændige konsulenter med at komme til at arbejde med det de brænder for, og samtidig trives som konsulent.

Alle burde have ret til at gøre en forskel med det de brænder for og samtidig have det godt. Der er forskel på om det er hårdt arbejde og man træt-glad når dagen er omme, eller om man mistrives.

 

Personlig sparring, kurser og foredrag på programmet


Under Easy Match, begyndte jeg også at tilbyde personlige sparring samt holde kurser og foredrag.

I mine første mange år som selvstændig havde jeg lært rigtig meget om salg og markedsføring, om det at være selvstændig konsulent og det at drive en selvstændig virksomhed, og med mit ønske om at hjælpe andre med at finde deres potentiale og bruge det, blev det en naturlig vej at fortsætte.

“Hvis der er noget jeg har set rigtig meget af i min tid som selvstændig, så er det overspringshandlinger – både hos mig selv og hos andre.”

Overspringshandlinger var lige til højrebenet. Handlinger der ikke er blevet udført, ikke fordi man ikke gad eller vidste hvordan man skulle gøre, men fordi man havde noget i sig, der afholdt en for at udføre handlingerne.

Jeg lærte og erfarede, at når man tager små daglige skridt og har nogle til at holde sig op på det, kan man undgå (mange af) sine overspringshandlinger og komme rigtig langt og opnå sine store mål (Se evt. bogen Kaizen af Robert Maurer).

Det er dog ikke altid bare så nemt, hvilket jeg også lærte mere om under min uddannelse i Dao Yin Gong.

 

Dao Yin Gong uddannelse – indre forandring


I 2014 begyndte jeg, sideløbende med min virksomhed, på Dao Yin Gong uddannelse.

Siden da har jeg mange gange tænkt, hvor er jeg heldig at have muligheden for selv at bestemme arbejdstid og hvilken retning jeg vil udvikle og videreuddanne mig i.

Da jeg begyndte på uddannelsen var det egentlig bare fordi jeg havde gået til Tao Qigong træning i aftenskolen, og jeg synes det var vildt interessant. Jeg kunne ikke dengang forklare hvad der skete under træningen, men det jeg fik ud af det, var fedt – det ville jeg bare have mere af det.

I dag efter end uddannelse og +1000 timers træning og læring tilbyder jeg nu individuel indre forandringsforløb med Dao Yin Gong til mine kunder. Ganske enkelt fordi, det som det har gjort for mig, ønsker jeg at mange andre får mulighed for.

Dao Yin Gong er et stærkt ”værktøj”, der hvor der er behov for indre forandring, for at tingene lykkedes.

“Det var ikke bevidst, at jeg i sin tid valgte at tage uddannelsen.
I
dag er jeg rigtig glad for det.
Den hjælper mig yderligere med at hjælpe andre”

I dag – mariannekoepke.dk


Marianne-Køpke_logo RGB

Easy Match lukkede jeg efter et par år. LinkedIn blev en for stor, men bestemt værdig konkurrent, samtidig kunne jeg mærke, at det var ikke det jeg ville. Jeg gjorde ikke rigtig nogen forskel her.

Jeg ændrede virksomhedens navn til Marianne Køpke ApS.

I en lang periode har jeg rådgivet, undervist og holdt foredrag i LinkedIn, været netværkskoordinator på Business Park Nord, haft personlig sparring samt arbejdet som ekstern konsulent.

De 2 første har jeg nu fravalgt og mit fokus er i dag udelukkende på personlig sparring – eller Indre forandringsforløb, walk and talk mentoring samt at arbejde som ekstern konsulent.

At kunne kombinere personlige sparing og ekstern konsulent er for mig den perfekte kombination: selv løbende at kunne udvikle og gøre den forskel jeg gerne vil, have fleksibiliteten og samtidig have en form for ”faste” kollegaer og være ude i de større organisationer, og skabe resultater der.

I 2018 har jeg også startet podcasten ‘Mærk mere af livet’. En helt fantastisk oplevelse at få lov til 🙂

“Gå efter dine drømme, det sikre kan også fejle.”

Du får et hurtigt overblik over, hvordan jeg kan hjælpe dig i dit (arbejds)liv, ved at kigge forbi du tilbydes. For konsulentydelser ta’ et kig på min LinkedIn Profil under Adding Value, her finder du også udtalelser fra kunder.

Ha’ en skøn dag

Kærlig hilsen
Marianne Køpke
Arbejds- og livsmentor

Kontakt:

Marianne Køpke
50 49 51 18
skrivtil@mariannekoepke.dk

Udtalelser fra tidligere kunder i forbindelse med personlig sparring, kurser og foredrag:

“Marianne Køpke giver det indspark, man har brug for, på en dejlig uformel og forfriskende måde.”

Søren Karstensen

“Det bedste ved Marianne er at hun lytter til alt hvad jeg siger. Hun fanger mig som den person jeg er, og på en meget professionel og samtidig hensynsfuld og personlig måde tør hun være direkte i sin måde at rådgive mig og give mig det spark bagi jeg havde brug for.”

Rikke Hedehus

“Du var bare super god! Jeg kan høre rundt om på gangene, at du har gjort et stort indtryk!”

Anonym

“Du er en super coach… det er tydeligt, at du kærer dig om dine kunders ve og vel”

Ulla Sørensen

“Hun er en kompetent sparringspartner, som forstår, at give dig de redskaber, som netop du har behov for. Jeg er stadig så imponeret over den professionelle tilgang og gennemførelse af min Profilsparring, som Marianne tog mig igennem!”

Pia Jensen

“Marianne var velforberedt og gav mig en god konstruktiv kritik, som umiddelbar var til at handle på. Hun har en positiv og reel tilgang til arbejdsopgaven.”

Susanne Zimmer

“Kurset gav mig meget stof til eftertanke. Marianne var god til at “tvinge” eftertanken frem med sine spørgsmål.”

Birgitte Kjølner Hansen

“Mariannes kurser er velforberedte og hun griber tingene praktisk an. De foregår i en rolig velafbalanceret atmosfære og alle får individuel hjælp.”

Kim Deleuran

“God tid og super hjælp fra dig Marianne til at hjælpe os i gang og på vej.”

Malene Engelbrechtsen

 

Du kan se flere udtalelser på min LinkedIn profil.

 

Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på dette website er sat til at "tillade cookies" for at give dig den bedste oplevelse på siden som muligt. Hvis du fortsat bruger denne side uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker "Accepter" nedenfor, indvilliger du i dette.

Luk