Om Marianne Køpke

 

Mit navn er Marianne Køpke, jeg er 46 år og gift med Lars. Sammen har vi 3 dejlige børn.

Marianne Køpke

Vi bor i Skørping med Rold Skov som baghave. Skønt!

I min fritid er jeg i gang med uddannelsen Dao Yin Gong, hvor der skal trænes en del, derudover løber og klatrer jeg lidt. Jeg er næstformand i foreningen Tao Qigong Himmerland.

Jeg er uddannet dataingeniør fra Odense Teknikum, har 20+ års erhvervserfaring indenfor områderne udvikling, projektledelse, ledelse og som selvstændig.

I løbet af de 7 sidste år som selvstændig, har jeg startet 3 virksomheder: Adding Value, Easy Match ApS og Marianne Køpke ApS. Som min datter en dag skrev på tavlen: ”Marianne Køpke, Skaber af 3 firmaer, med succes!”

Så bliver man glad 🙂

Du kan se min faglige profil på LinkedIn.

Har du lyst, kan du nedenfor læse lidt om min tid som selvstændig.

 

Min historie – eller i hvert fald noget af den…


Det startede med et iværksætterkursus…

Jeg var lønmodtager i en virksomhed, hvor jeg godt kunne se, at det var tid til at komme videre. En dag i ugeavisen, så jeg en annonce for et iværksætterkursus. Det var mit spark til at blive selvstændig. I løbet af de 7 aftener det tog, fandt jeg ud af, at jeg bare kunne lave det samme som selvstændig, som jeg de foregående år, havde lavet som lønmodtager. Længere var den faktisk ikke.

 

Adding Value så dagens lys


logo-206x54

Så jeg tog springet og startede konsulentvirksomheden Adding Value. I Adding Value løste jeg blandt andet projektledelses- og ledelsesopgaver for forskellige virksomheder. Mest indenfor IT branchen, men jeg var også omkring et par andre brancher.

Jeg fandt ret hurtigt ud af, at skiftet fra lønmodtager til selvstændig konsulent var stort – en helt ny verden.

Jeg lærte mange ting om at “være konsulent”, om at være skarp på mine ydelser og mine kunder, om netværk, om prissætning, og alt det andet der fulgte med.

Jeg var heldig (med vilje) og fik nogle super fede opgaver, meget tilfredse kunder og penge i kassen. Det var en fed tid…

…men det var ikke nok. Der var noget andet..

I mine snakke med andre selvstændige konsulenter og virksomheder der brugte konsulenter, erfarede jeg, at der manglede et sted, hvor virksomhederne kunne få et overblik over de mange selvstændige konsulenter, og hvor de kunne tage fat i konsulenterne, når de havde behovet.

Derudover mødte jeg også mange selvstændige konsulenter, som virkelig havde det svært med salgsarbejdet, og flere som aldrig rigtig kom udover rampen. Hamrende dygtige faglige, men bare ikke gode til salg.

 

Det var startskuddet til Easy Match ApS…


EM_logo_150

At gøre det hele mere smart og enkelt, så vi alle kunne bruge vores ressourcer bedre.

Jeg neddroslede mine konsulentopgaver, investerede overskuddet af konsulentpengene i den nye virksomhed, Easy Match, og gik i gang.

Arbejdet med at få etableret konsulentportalen easymatch.dk, at få det økonomiske på plads, og hele det efterfølgende arbejde med at få portalen og konceptet markedsført, har virkelig lært mig meget.

Rigtig meget.

Jeg har haft stande på store messer, deltaget i netværk i stride strømme, arbejdet med SEO, adwords, kampagner, lavet arrangementer for konsulenter, oprettet fordelsklub og netværk for konsulenter, skrevet nyhedsbreve, været på et utal af kurser, mødtes med en masse mennesker og så videre, og så videre.

 

Personlig sparring, kurser og foredrag på programmet


Under Easy Match, begyndte jeg også at tilbyde personlige sparring samt holde kurser og foredrag.

I mine første mange år som selvstændig havde jeg lært rigtig meget om salg og markedsføring, om det at være selvstændig konsulent og det at drive en selvstændig virksomhed, og med mit ønske om at hjælpe andre med at finde deres potentiale, blev det en naturlig vej at fortsætte.

“Hvis der er noget jeg har set rigtig meget af i min tid som selvstændig, så er det overspringshandlinger – både hos mig selv og hos andre.”

Handlinger der ikke er blevet udført, ikke fordi man ikke gad, men fordi man havde noget i sig, der afholdt en for at udføre handlingerne.  Det har været min erfaring, og kan i øvrigt også læses om i bogen Kaizen af Robert Maurer, at når man tager små daglige skridt og har nogle til at holde sig op, kan man undgå sine overspringshandlinger og komme rigtig langt og opnå sine STORE mål.

Se f.eks hvordan jeg i dag har implementeret Nå dine mål sammen med mine kunder.

 

Jeg har lavet og lært rigtig meget! Også om mig selv


Det har selvfølgelig ikke hele tiden været en dans på roser. Der har været virkelig hårde perioder, hvor de ting jeg har forsøgt, bare ikke er lykkedes. Og perioder med en slunken kistebund. Og ser jeg tilbage, er der da ting i min tid som selvstændig, jeg ikke skulle have gjort eller skulle have gjort helt anderledes.

Omvendt så har de sidste 7 år også været enormt lærerige, sjove og spændende. Både personligt og fagligt. Man får vel næppe en bedre efteruddannelse, end at starte sin egen virksomhed og til stadighed blive ved med at udvikle den – og en selv.

Med årene har jeg også lært at bruge den fleksibilitet det også giver. Ikke at jeg har arbejdet mindre, det har nok været nogenlunde det samme, men det har passet sammen med resten af familien og andre ting jeg gerne ville bruge min tid på.

 

I dag


Marianne-Køpke_logo RGB

Easy Match lukkede jeg efter et par år. LinkedIn blev en for stor, men bestemt værdi konkurrent. I dag er virksomhedens navn Marianne Køpke ApS.

I dag bruger jeg min tid på alle de fede ting du finder på siden her, derudover bruger jeg et par dage om ugen, på at løse projektledelses- og ledelsesopgaver ude i virksomhederne. Det er for mig en perfekt kombination: selv løbende kunne udvikle og gøre den forskel jeg gerne vil, have fleksibiliteten og samtidig have en form for ”faste” kollegaer og være ude i de større organisationer.

Du får et hurtigt overblik over mine ydelser, ved at kigge forbi siderne: Tid til forandring? og LinkedIn. For konsulentydelser ta’ et kig på min LinkedIn profil under Adding Value, her finder du også udtalelser fra glade kunder 🙂

“Jeg elsker livet og mit liv som selvstændig.”

At være selvstændig, betyder for mig, at jeg kan komme til at lave lige nøjagtig det jeg gerne vil, det jeg er bedst til og det som jeg brænder for.

Jeg tror på at livet vil noget med os. Os hver enkelt noget. Jeg har en god fornemmelse, glæder mig og er nysgerrig.

Ha’ en skøn dag 🙂

Kærlig hilsen
Marianne Køpke

Marianne Køpke

Kontakt:

Marianne Køpke
50 49 51 18
skrivtil@mariannekoepke.dk

Udtalelser fra tidligere kunder i forbindelse med personlig sparring, kurser og foredrag:

“Marianne Køpke giver det indspark, man har brug for, på en dejlig uformel og forfriskende måde.”

Søren Karstensen

“Det bedste ved Marianne er at hun lytter til alt hvad jeg siger. Hun fanger mig som den person jeg er, og på en meget professionel og samtidig hensynsfuld og personlig måde tør hun være direkte i sin måde at rådgive mig og give mig det spark bagi jeg havde brug for.”

Rikke Hedehus

“Meget vidende omkring LinkedIn, god formidler”

Esben Randers

“Du var bare super god! Jeg kan høre rundt om på gangene, at du har gjort et stort indtryk!”

Anonym

“Du er en super coach… det er tydeligt, at du kærer dig om dine kunders ve og vel”

Ulla Sørensen

“Hun er en kompetent sparringspartner, som forstår, at give dig de redskaber, som netop du har behov for. Jeg er stadig så imponeret over den professionelle tilgang og gennemførelse af min Profilsparring, som Marianne tog mig igennem!”

Pia Jensen

“Marianne var velforberedt og gav mig en god konstruktiv kritik, som umiddelbar var til at handle på. Hun har en positiv og reel tilgang til arbejdsopgaven.”

Susanne Zimmer

“Kurset gav mig meget stof til eftertanke. Marianne var god til at “tvinge” eftertanken frem med sine spørgsmål.”

Birgitte Kjølner Hansen

“Mariannes kurser er velforberedte og hun griber tingene praktisk an. De foregår i en rolig velafbalanceret atmosfære og alle får individuel hjælp.”

Kim Deleuran

"God tid og super hjælp fra dig Marianne til at hjælpe os i gang og på vej." Malene Engelbrechtsen

 

Du kan se flere udtalelser på min LinkedIn profil.

Klik her:  View Marianne Køpke's profile on LinkedIn

 

Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på dette website er sat til at "tillade cookies" for at give dig den bedste oplevelse på siden som muligt. Hvis du fortsat bruger denne side uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker "Accepter" nedenfor, indvilliger du i dette.

Luk