Tilmeld dig nyhedbrev fra Marianne Køpke
Minikursus til jobsøgende - Sådan fastholder du din jobsøgning

#18: Se og kom væk

– af hensyn til dig selv

Nogle gange møder man nogle folk, som man ikke skal møde eller også møder man dem netop, fordi man har noget man skal lære. Jeg vælger at tage det, som det sidste.

I mange år havde jeg en samarbejdspartner (i episoden kalder jeg personen Bodil, det er selvfølgelig ikke personens rigtige navn), som til sidst viste sig at være en narcissist, psykopat eller i hvert fald havde mange af trækkene. Hun gjorde i hvert fald ikke mig godt.

Jeg fik forvrænget mit verdensbillede, jeg blev afskåret fra personer jeg holdt af, og fik vendt tingene til, at det var mig, der var forkert på den.

Hun fik mig til at tro at hun var den “eneste” – altså at jeg var afhængig af hende, og jeg lod hende opføre sig som hun gjorde, fordi jeg følte, jeg var nødt til at holde mig gode venner med hende.

Læs mere om episoden nedenfor, og hør podcasten her:

Lyt til og abonnér på podcasten

Om episode #18 (fortsat)

Jeg er nu på den anden side, kontakten er brudt, og jeg er igen fri. Men det har slet ikke været så let. Der har været frygt, tvivl, beskyldning af mig selv, kropslige reaktioner med mere, men heldigvis også lettelse og kun 1 lukket dør, men 7 nye der er åbnet.

Undervejs har jeg talt med andre, der både kender personen her, men også andre som har været udnyttet, undertrygt, afskåret, nedbrudt af andre narcissister eller psykopater i deres liv. Og der er virkelig brug for åbenhed. For man kan ikke selv se det, og når man endelig selv ser det, kommer tvivlen mange gange tilbage – er det nu mig, der er galt på den.

Der er så meget, der er tydeligt for mig nu, hvor jeg er på den anden side. Men jeg har helt ærlig ikke kunnet se det.

Tak til alle der har hjulpet mig på min vej – I ved selv hvem I er. Tak

Rigtig god lytning, med håbet om at min historie må inspirere andre til større åbenhed og hjælp.

PS: Har du spørgsmål eller kommentarer, så kontakt mig endelig, jeg hører gerne fra dig.

Kunne du lide hvad du hørte? Del gerne med dit netværk eller støt podcasten. På forhånd tak  🙂

Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på dette website er sat til at "tillade cookies" for at give dig den bedste oplevelse på siden som muligt. Hvis du fortsat bruger denne side uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker "Accepter" nedenfor, indvilliger du i dette.

Luk