Udtalelse om ‘Indre forandringsforløb’ – fra Anne Kirstine

“Marianne er en rolig og tillidsskabende person.

Hun kan bl.a. tilbyde at guide dig i et forløb, hvor du med hendes hjælp arbejder med følelser og frustrationer, som hidtil måske har skabt barrierer eller modstand mod de ting, som du egentlig selv ønsker.

Du kan sammen med Marianne og vha de værktøjer, som hun præsenterer dig for, opleve, at du får mere indsigt i dine egne forudsætninger for at udvikle dig i den retning, du selv gerne vil….og kender du ikke helt den, så kan hun også hjælpe dig med at finde den.

Du skal selv deltage aktivt og du skal være forberedt på, at Marianne tør, at stille de svære spørgsmål og på en god måde, så man også selv bliver klogere af at svare. Man får et anderledes blik ind i sig selv på en konstruktiv og positiv måde.

 Kh. Anne Kirstine Jensen

Anne Kirstines oplevelse af forløbet

Nedenfor kan du læse, hvordan det har været for Anne Kirstine at gennemgå et individuelt forløb.

Hvorfor valgte du at starte på dette forløb?

Fordi jeg stod/står i en forandringstid ift mit arbejdsliv, jeg arbejder meget med min krop og er også af den overbevisning, at krop og sjæl følges ad. Derfor er arbejdet med forandring i samspil med kroppen en naturlig tilgang for mig.

Hvordan synes du dette forløb adskiller sig fra andre personlig udviklingsforløb?

Jeg oplever, at arbejdet med det psykiske og de dybere følelser via kroppen, både i forhold til øvelse, men også ift. det meditative, er rigtig godt for mig. På en anderledes måde, har jeg fået ”fat” i noget dybereliggende på en måde, som føles og virker konstruktiv for mig.

Jeg kan bruge rigtig meget af det i min hverdag, hvor jeg har oplevet, at komme til at grine af noget, fordi jeg kan se det med andre øjne end tidligere….det betyder for mig, at det virker!

Jeg har haft det rigtig godt, når jeg har været hos dig….jeg har haft aha-oplevelser, som jeg har kunnet bruge ift at FORSTÅ noget fra min barndom. Via metoden, har jeg så oplevet, at kunne ændre på det, som ville være bedre eller godt for mig.

Er der noget som har overrasket dig?

  • Det har overrasket mig, hvor lang tid, det tog hver gang og hvor hurtigt det føltes tiden gik😊
  • Det har også overrasket mig, at det er den samme øvelse, jeg skal blive ved med at lave, men nu giver det rigtig god mening.
  • Jeg er virkelig overrasket over, hvor stor glæde jeg har af det, men også over, hvor hurtigt det rent faktisk ”virker”, når jeg arbejder seriøst med min problemstilling og tager afsæt i de snakke vi har haft.

Jeg har oplevet, at få en følelse af ro ift nogle af mine grundlæggende værdier, hvor jeg tidligere har kompromitteret dem og derfor har haft det skidt.

Jeg er blevet mere skarp på, hvordan jeg kan passe på mig selv og jeg oplever en langt større følelse af at være i øjeblikkene end tidligere.

Jeg har fået en forståelse for mange af mine følelser/frustrationer, men også, at jeg nu kan arbejde med dem konstruktivt. Og at jeg rent faktisk kan ændre på noget af det, som har været uhensigtsmæssigt i min opvækst……ikke at det kan gøres om, men at jeg kan arbejde med at se på det på en anden måde og konstruktiv måde.

Har din personlige udvikling på nogen måde påvirket/ændret din relation til andre, f.eks familie, ven, kollegaer?

Ja, selvfølgelig har det det………jeg er mere positiv, jeg har overskud, jeg tvivler ikke i nær så høj grad på mig selv.

Hvem vil du anbefale forløbet til?

Til dem som står over for forandring i livet på den ene eller den anden måde, men også til dem, som måske står lidt fast ift noget, der tynger eller presser sig på i hverdagen.

At gennemføre et personlig udviklingsforløb – med brug af Taoistisk Qigong er nyt for de fleste.
Hvordan synes du det har været at deltage i et forløb, hvor udførelse af en qigong øvelse var en væsentlig del af forløbet?

 

Det har været både spændende og en ny måde at tilgå mine følelser og psyke på. Men netop fordi , man skal bruge kroppen og dens signaler ( ganske vist ud fra Taoistiske principper), så har det været rigtig godt, jeg oplever, at forandringerne ”sætter sig” mere i både krop og sind og på den måde tror jeg, at det er nemmere for mig at huske og implementere forandringerne fremover og ikke mindst holde fast i dem.

Hvordan har det været at have Marianne som guide i processen her?

Jeg kan da rigtig godt li´dig, men det er da også nødvendigt, så det er helt sikkert et issue. Jeg ville ALDRIG kunne være i et forløb med en person, som jeg ikke føler mig tryg og godt tilpas sammen med….og det tror jeg ingen vil kunne. Hvis, så ville man aldrig få noget ud af det….jeg har en oplevelse af, at du kender mig helt ind i knoglerne😉 Og det har jeg det fint med.

Jeg har tillid til dig og det havde jeg fra første gang, jeg mødte dig. Du signalerer ro, anerkendelse og respekt og det er issues for mig. Ellers var jeg kun kommet 1. gang😉

Hvilke nøgleord vil du sætte på Marianne?

Tillidsskabende, anerkendende, rolig og respektfuld. Du er en meget behagelig person at være sammen med i rummet.

Få mere at vide om forløbet

Få mere at vide om det personlige udviklingsforløb: Indre forandringsforløb

Læs også: Hvad andre siger om forløbet

[shareaholic app="share_buttons" id_name="post_below_content"]

Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på dette website er sat til at "tillade cookies" for at give dig den bedste oplevelse på siden som muligt. Hvis du fortsat bruger denne side uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker "Accepter" nedenfor, indvilliger du i dette.

Luk