Udtalelse om ‘Indre forandringsforløb’ – fra Melinaa

“Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Marianne. Dels på grund af Mariannes væsen, hun er tillidsvækkende, rolig, inspirerende, smilende og tålmodig. Det mærkes tydeligt at Marianne brænder for at hjælpe en.

Marianne er meget omhyggelig og giver tid, når der skal ”arbejdes” med punkterne og øvelser. Marianne gav mig den tid, som jeg havde brug for.

Jeg har fået en langt større bevidsthed omkring mig selv i forhold til mine udfordringer og hvordan jeg kan agere, når jeg fremover står i den pågældende situation. Jeg handler hurtigere end jeg gjorde før, jeg handler naturligt.

Et professionelt forløb!”

Kh. Melinaa Schou

Melinaas oplevelse af forløbet

Nedenfor kan du læse, hvordan det har været for Melinaa at gennemgå et individuelt forløb.

Hvorfor valgte du at starte på dette forløb?

Min udfordring var, at jeg havde svært ved at sige min mening, specielt når jeg var presset. Jeg er et meget tænkende og meget sensitivt menneske og når jeg møder mennesker, der er hurtig på aftrækkeren, hvad kommunikation angår, kom jeg til kort.

Jeg havde ofte brug for at tænke mig om og ofte var ordene i mit hoved, men de kom ikke ud. Derfor valgte jeg dette personlige udviklingsforløb hos Marianne.”

 

Hvordan synes du dette forløb adskiller sig fra andre personlig udviklingsforløb?

“At det går lige på – at i første besøg er der en konkret afklaring af problemstilling, målsætning og hvilken øvelse der passer dertil. Det er ikke en lang proces inden ”arbejdspunkter/øvelse” er klarlagt. Den er meget konkret og skarp i hvad hele processen går ud på lige fra start.

Er der noget som har overrasket dig?

  • Ja, hvor hurtig ”min” øvelse sad i kroppen, og hvordan den trak om morgenen.
  • At det er meget tydeligt for mig, at jeg har gentaget min mors mønster.

Er der noget som har haft speciel betydning for dig?

Den bevidsthed, der er kommet omkring mig selv i forhold til det jeg gerne ville arbejde med.

“Jeg kan ikke pille nogen speciel oplevelse ud,
da det for mig har været et meget positivt forløb.”

Har du fået indfriet dine forventninger til forløbet?

For mig har det været et positivt forløb og mine forventninger er absolut indfriet.

At gennemføre et personlig udviklingsforløb – med brug af Taoistisk Qigong er nyt for de fleste.

Hvordan synes du det har været at deltage i et forløb, hvor udførelse af en qigong øvelse var en væsentlig del af forløbet?

For mig har det været godt bla, fordi jeg skulle lave en fysisk øvelse og i øvelsen indgik der observationer, så jeg blev bevidst om nogle ting, og bagefter kunne skrive ned, hvad jeg havde observeret undervejs. Øvelsen og at jeg skulle skrive holdt mig oppe på, at jeg skulle arbejde med det og hvad jeg skulle arbejde med.

Hvordan har det været at have Marianne som guide i processen her?

Jeg kan godt li Marianne, med hendes blide, tillidsfulde og smilende væsen. Det mærkes tydeligt at Marianne brænder for at hjælpe en. Hun brænder for denne metode.

Hvilke nøgleord vil du sætte på Marianne?

Tillidsvækkende, inspirerende, tålmodig, smilende og professionel.

Få mere at vide

Få mere at vide om det personlige udviklingsforløb: Indre forandringsforløb

Læs også: Hvad andre siger om forløbet

[shareaholic app="share_buttons" id_name="post_below_content"]

Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på dette website er sat til at "tillade cookies" for at give dig den bedste oplevelse på siden som muligt. Hvis du fortsat bruger denne side uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker "Accepter" nedenfor, indvilliger du i dette.

Luk