Udtalelse om Walk & talk mentoring – fra Helle Ingvardsen

(nu kaldet 1:1 Professionel Mentoring – Walk & Mentoring)

“Hvis du har tænkt og tænkt og tænkt over din situation, og stadig føler dig fastlåst. Så kan en walk and talk med Marianne helt sikkert bringe dig nærmere en løsning.

En løsning, som du måske ikke havde forestillet dig – men som alligevel giver rigtig god mening. Nogle gange er det bare ikke nok – at TÆNKE sig til alting.

Med Mariannes walk and talk oplever du en anderledes måde at arbejde med dig selv på. En måde, hvor hovedet får lov at tage et hvil, og hvor kroppen får lov at tage lidt over. Der er rum til refleksion, perspektiv og samtale.

Og Marianne er dygtig til at mærke, hvor skoen trykker.”

Kh. Helle Ingvardsen

Helles oplevelse af walk & talk mentoring

Nedenfor kan du læse, hvordan det har været for Helle at deltage i walk and talk

Hvorfor valgte du walk and talk mentoring?

Jeg var nysgerrig på, hvordan naturen indvirker på, hvordan jeg har det, og hvordan jeg ser på min situation. Og nysgerrig på, hvordan det påvirker at aktivere kroppen samtidig. Jeg havde en forventning om, at samtalen ville tage udgangspunkt i noget, der er mere sandt for mig – og ikke kun tænkt i hovedet. Måske gemmer kroppen på dyrebar information, fornemmelser og følelser, som hovedet ikke kan forklare.

 

Hvad har du fået ud af walk and talk?

Mit udbytte har været at opdage, at mit stærke ønske om at ændre på noget, i virkeligheden kan fastlåse mig i en situation.

Jeg forventede at komme hjem med en meget konkret plan for fremtiden. Jeg gik derfra med personlig indsigt og en opgave til personlig udvikling.

Man kan sige, at vi gik til ”sygdommens årsag” – i stedet for at symptom-behandle med et quick-fix.

 

Er der noget som har overrasket dig?

Det har overrasket mig, hvor meget pauserne giver. Altså pauserne i samtalen. På vej op ad bakke er der god mulighed for at reflektere i stilhed over emnet.  Og når så kroppen arbejder samtidig sker der noget andet end ellers.

  

Er der noget fra walk and talk, som har haft speciel betydning for dig?

Ja, der er 3 ting:

  • De store udsigter. Det giver perspektiv.
  • En turene op ad bakke, hvor jeg fik en ”opgave” at reflektere over. Det emne nåede at ændre sig og skifte karakter mange gange undervejs.
  • At mærke hjertet banke samtidig med refleksion. ”Jeg er i live”

“For mig er det er en ny måde at arbejde med sig selv på. Det er en måde at komme i kontakt med noget i mig, som måske ikke ville komme til overfladen på samme måde, hvis det hele foregår i hovedet.

At bevæge sig i naturen giver samtidig et andet perspektiv på problemstillinger. Man er pludselig så lille og samtidig så stor – en del af noget større end mig. Og det er super spændende at få med, når jeg arbejder med mig selv.

At gå i naturen bidrager faktisk til indsigter – og er ikke en “ekstra” opgave”

Helle

Vil du anbefale andre at deltage i walk and talk?

Det vil jeg helt klart anbefale. Det er en god og anderledes måde at arbejde på, end de gængse coaching og terapi-forløb. Sessionen integreres på en måde i hele systemet, når kroppen er med – og ikke kun som ”tænkte” løsninger. Det gør sessionen mere dybdegående og bedre integreret efterfølgende.

 


Hvordan synes du walk and talk adskiller sig fra andre coaching/mentoring timer?

Der er bedre tid og rum til refleksion. Jeg føler ikke noget pres til at tale hele tiden eller holde en samtale i gang. Det er ok at være stille, mens man går. Og det har jeg brug for

 

Hvordan har det været at have Marianne som mentor på walk and talk?

Det har været rigtig godt at være med dig på tur. Og helt klart noget jeg vil overveje igen. Jeg fik helt klart mere, end jeg forventede.

Der er fuldstændig fokus på mig. Det er sjældent, jeg giver mig selv lov til det i hverdagen. Og det er sjældent muligt i andre relationer.

Det er klart en fordel at tale med en, som ikke kender mig i forvejen. Vi har ingen ”forstyrrelser på linjen” – Vi behøver ikke at lade samtalen påvirke af, at vi skal være gode veninder også næste dag. Vi kan tale om de ”forbudte” følelser, som måske ville blive pakket ind eller pyntet på i andre sammenhænge. Jeg kan bedre slippe skam og andres forventninger i forhold til min situation. 

 

Hvilke nøgleord vil du sætte på Marianne?

Du er i ro med dig selv – og det smitter. Du er reflekterende og anerkendende.

Du er god til ikke at virke som en autoritet, der har alle løsningerne. Og det er godt.

Få mere at vide om 1:1 Professionel Mentoring (Walk and Mentoring)

Få mere at vide:

Har du spørgsmål er du også meget velkomme til at kontakte mig på 50 49 51 18 eller skrivtil@mariannekoepke.dk

Ønsker du at booke 1:1 professionel mentoring? Du kan booke direkte her.

[shareaholic app="share_buttons" id_name="post_below_content"]

Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på dette website er sat til at "tillade cookies" for at give dig den bedste oplevelse på siden som muligt. Hvis du fortsat bruger denne side uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker "Accepter" nedenfor, indvilliger du i dette.

Luk