Udtalelse om Walk and talk mentoring – fra Mette

“Det har været en stor hjælp at snakke med dig om hele situationen, du har hjulpet med at finde de positive briller frem og jeg er blevet klar på, hvordan jeg kommer videre. Jeg har fundet løsningen i mig selv, og du har hjulpet med at lægge en plan.

Jeg kan, i mig selv, mærke en stor forandring. Jeg er frisk i gang med de tiltag, der skal til for at jeg kan komme videre.

Jeg har fået fokus på, hvordan jeg har det, og hvad jeg gerne vil have ud af mit arbejde og mit liv.

Der er så mange ting, vi har talt om på vores tur, hvor jeg tænker ”spot on” og hvorfor har jeg ikke selv opdaget det?

Jeg er i gang med at finde mit ”gamle” jeg frem igen, hende kan jeg bedre lide. Du har hjulpet mig med at se de ting, som er vigtige for mig.”

Kh. Mette, Fyn.
(Mette er anonym af hensyn til hendes arbejde, men svarer gerne på spørgsmål, kontakt mig for formidling af kontakt) 

Mettes oplevelse af walk and mentoring

Nedenfor kan du læse, hvordan det har været for Mette at deltage i walk and mentoring

Hvorfor valgte du at starte på walk and mentoring?

Jeg havde brug for at finde ud af om jeg er landet på rette hylde, og hvis det er den rette hylde, hvordan finder jeg så mig selv frem igen!

Jeg har skiftet arbejde til en helt anden branche og en helt anden kultur. Det startede godt, men det er stille og roligt gået nedad bakke. Jeg føler ikke, at jeg har fået det job, de kollegaer og den virksomhedskultur, som blev solgt til mig i jobsamtalen.

Jeg har ikke den samme kampgejst, som da jeg startede. Men jeg synes ikke, jeg kan søge et nyt job allerede nu, efter så kort tid. Jeg føler det er at give op for let.

Alle de ting, som jeg tidligere har fundet stor glæde ved, orker jeg ikke mere.

 

Hvad har du fået ud af  walk and mentoring?

At det er ok, at jeg har det, som jeg har det. Jeg skal holde fast i den jeg er og tro på, at jeg kan det, jeg vil.

Se tilbage på den jeg var og det jeg kunne før jeg skiftede arbejde, det havde jeg ikke selv tænkt. Jeg kan nu se at jeg er, eller var, på vej ned af den negative, selvbebrejdende sti. Det havde jeg ikke tænkt på. Du har hjulpet med at finde de rigtige briller.

Det har været godt at få en konkret arbejdsplan til hvordan jeg kommer ud af en svær situation.

Det har været en befrielse at være ude. Jeg har en fornemmelse af at ”trykket” på min brystkasse er forsvundet. Det er dejligt at se på noget smukt og for mig har det sat gang i en positiv spiral af tanker.

 

Har du fået indfriet dine forventninger?

Ja. Jeg har fået hjælp til at finde ud af, at jeg skal videre og hvordan jeg kommer videre.

 

Er der noget som har overrasket dig?

At snakken gik så godt, jeg kørte ikke fast og kom ubesværet frem til de løsninger jeg manglede.

 

Er der noget fra gåturen, som har haft speciel betydning for dig?

Du er god til at sætte fokus på det der er svært, og bidrager med egne erfaringer.

“Jeg går også tur med hunden, med veninder og familien, og der kan vi også vende svære problemstillinger, men det er rart at have en udenforstående, der ikke har aktier i problemerne, til at holde samtalen på sporet.

Hvis det var en gåtur med en veninde, tror jeg det ville tage flere måneder at komme så langt som vi nåede på en eftermiddag.

Selvom det kun er et par dage siden, vi var afsted, synes jeg allerede, at der er sket en forandring. Jeg synes hele tiden der dukker spændende job op. Det var der også inden, men der var mit fokus ikke på mulighederne. Det er dejligt befriende, at jeg har fået det positive fokus frem, igen.

Vil du anbefale andre at deltage i walk and mentoring?

Ja. Jeg tror det betyder meget, at der er fysisk bevægelse, det smitter af på samtalen.

Det var et skønt sted vi gik, og det betød ikke noget, at vejret ikke var det bedste. Det var dejligt forfriskende med lidt regn og det gjorde luften dejlig frisk. Det er skønt at lade blikke glide ud over horisonten for at klare tankerne, og finde svaret på det jeg har brug for.

Jeg har brugt walk and mentoring til afklaring af min jobsituation, og det har været godt. Men for mig kan det bruges i alle situationer.

Jeg vil helt klart anbefale det, og tænker især på en nær veninde der vil have gavn af en walk and mentoring.

 

Hvordan synes du walk and mentoring adskiller sig fra andre coaching/mentoring timer?

Det er nemmere at lade tankerne flyde, når der er ”højt til loftet”, og ikke bare på et kontor med abstrakte billeder på væggen.

Det at være i bevægelse er for mig, med til at sætte gang i tankerne. Jeg har en tendens til at ”køre fast” og have svært ved at komme videre. Det gik ret godt på vores rundtur i skoven, altså med at komme på andre tanker og ikke køre fast i samme rille.

Jeg har valgt Walk and Mentoring for at gøre noget andet end det sædvanlige, og det har givet så meget mere end at sidde ”fast” på en stol og køre i de samme tankemønstre.

 

Hvordan har det været at have Marianne som mentor på walk and mentoring?

Jeg har ikke haft problemer med at fortælle dig situationen og du giver plads til at jeg kunne finde mig selv frem. Tak.

Du er én der er nem at tale med, og også handlingsorienteret, så det har givet mig noget at overveje i forhold til min fremtid, men også en plan. Det var det jeg havde brug for. 

Jeg har været gennem flere forløb i forhold til min udvikling, både personligt og professionelt, men ikke noget der har givet så godt resultat, og så hurtigt.

Hvilke nøgleord vil du sætte på Marianne?

Du er pålidelig, troværdig og handlingsorienteret. Du holder fokus på emnet og arbejder stille og roligt hen mod et mål/en plan.

Få mere at vide om 1:1 Professionel Mentoring (Walk and Mentoring)

1:1 Professionel Mentoring tilbydes både som Walk and Mentoring og Online

Få mere at vide om 1:1 Professionel Mentoring

Har du spørgsmål er du også meget velkomme til at kontakte mig på 50 49 51 18 eller skrivtil@mariannekoepke.dk

Ønsker du at booke 1:1 professionel mentoring? Du kan booke direkte her.

[shareaholic app="share_buttons" id_name="post_below_content"]

Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på dette website er sat til at "tillade cookies" for at give dig den bedste oplevelse på siden som muligt. Hvis du fortsat bruger denne side uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker "Accepter" nedenfor, indvilliger du i dette.

Luk