Referencer

Nedenfor finder du en række udtalelser.

Der er udtalelser fra:

  • Udviklende ‘Indre forandringsforløb’
  • 1:1 professionel mentoring, imens vi går (Walk & Mentoring)
  • Workshop
  • Podcast ‘Mærk mere af livet’
  • Tidligere foredrag, personlige sparring, kursister

Gå om bord i dem – og har du spørgsmål, så kontakt mig endelig
(skrivtil@mariannekoepke.dk eller 50 49 51 18).

Indre forandringsforløb

Individuelle forløb hvor du arbejder med det der personligt skal ændres i dit liv, for at du kan komme til at opnå det, der er det rigtige for dig. Vi arbejder med målsætning, tanker, følelser og krop via qigong øvelser

Jeg kan på det varmeste anbefale (og unde andre) hendes kompetente og professionelle assistance.

“Efter en grum og umenneskelig afskedigelse havde jeg mistet fodfæstet for en stund.

Igennem mit indre forandringsforløb hos Marianne fik jeg igen (og ret hurtigt) tag i mine grundlæggende menneskelige værdier og atter fundet et solidt fodfæste.

Jeg er også blevet bevidst om tidligere uhensigtsmæssige handlingsmønstre og har nu fundet ”ny” retning i livet. Trods mine 55 år starter jeg på en ny uddannelse til september. Mariannes intensive forandringsforløb har klart givet mig et af de større og kærlige skub her i livet, og jeg kan på det varmeste anbefale (og unde andre) hendes kompetente og professionelle assistance.”

Kh Kirstine Christensen

Marianne er en rolig og tillidsskabende person

Du kan sammen med Marianne og vha de værktøjer, som hun præsenterer dig for, opleve, at du får mere indsigt i dine egne forudsætninger for at udvikle dig i den retning, du selv gerne vil….og kender du ikke helt den, så kan hun også hjælpe dig med at finde den.

Du skal selv deltage aktivt og du skal være forberedt på, at Marianne tør, at stille de svære spørgsmål og på en god måde, så man også selv bliver klogere af at svare. Man får et anderledes blik ind i sig selv på en konstruktiv og positiv måde.”

Kh Anne Kirstine Jensen

〉〉 Læs mere om Anne Kirstines oplevelse af forløbet

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Marianne

“Dels på grund af Mariannes væsen, hun er tillidsvækkende, rolig, inspirerende, smilende og tålmodig. Det mærkes tydeligt at Marianne brænder for at hjælpe en.

Jeg har fået en langt større bevidsthed omkring mig selv i forhold til mine udfordringer og hvordan jeg kan agere, når jeg fremover står i den pågældende situation. Jeg handler hurtigere end jeg gjorde før, jeg handler naturligt.

Et professionelt forløb!”

Melinaa Schou

〉〉 Læs om Melinaas oplevelse af forløbet

Og det virker…

Jeg mødte op hos Marianne med forventning om at blive guidet i en proces til større indsigt samt at komme videre med en konkret problemstilling. Marianne mødte mig med sit yderst venlige og imødekommende væsen og jeg fik straks tillid. Hun var superdygtig til at tune sig ind på hvad mit behov var. Vi gennemførte sammen et coachingforløb, hvor den fysiske del fik stor fylde og betydning. Ikke mindst skulle jeg afsætte tid til korte daglige øvelser.

Og det virker!”

Henriette Holm Tambjerg

〉〉 Læs mere om Henriettes oplevelse af forløbet

Marianne guider dig roligt og med tålmodighed uden lige…

Når du starter forløbet hos Marianne kommer du ind i et kontor der er så hyggeligt og Marianne er imødekommende og du føler dig straks i trygge rammer.

Marianne guider dig roligt og med en tålmodighed uden lige, til du har fundet ud af, hvad der er vigtigt for dig at arbejde med. Under forløbet følger Marianne dig hele vejen, så du kan altid sparre med hende.

Nu har jeg fået mere fokus på følelser, og at arbejde med at tænke og føle anderledes, eller måske mere, som jeg er… og føler – det har jeg lov til.

Pia Jensen

〉〉 Læs mere om Pias oplevelse af forløbet

Jeg ligefrem boblede af glæde og positiv energi…

Det er helt vemodigt at afslutte forløbet for det føles som om at der rent faktisk sker mirakler, når jeg har været til møde hos dig.
Dagen derpå overgår igen alt andet. Min dag var helt igennem fantastisk i forhold til min indre energi, ligeværd (du ved hvad jeg mener), totalt overskud og ro, hvor jeg er 120% balance i en given situation. Jeg ligefrem boblede af glæde og positiv energi, og det er tydeligt at se, at der er gevinst i forhold til personerne omkring mig.

Tak Marianne for et fantastiske forløb.

Helle Lund

〉〉 Læs mere om Helles oplevelse af 2 gange forløb + podcast episode

Udtalelser fra 1:1 professionel mentoring (Walk and Mentoring)

(Tidligere kaldt walk and talk mentoring).
På individuel professionel mentoring tager vi hånd om din udfordring/dit problem, imens vi går. Vi sætter fokus på det svære, det vigtige, på muligheder, på løsninger. Vi tager arbejder både med det bløde og det hårde. Vi arbejder med det du har brug for.

〉〉 Læs mere om 1:1 mentoring til dit arbejdsliv (mening, trivsel og arbejdsglæde).

〉〉 Læs mere om 1:1 mentoring til dit liv “generelt”

Jeg vil helt klart anbefale walk and talk med Marianne

“Det er en god og anderledes måde at arbejde på, end de gængse coaching og terapi-forløb.

Sessionen integreres på en måde i hele systemet, når kroppen er med – og ikke kun som ”tænkte” løsninger. Det gør sessionen mere dybdegående og bedre integreret efterfølgende.

Og så er Marianne dygtig til at mærke, hvor skoen trykker”

Helle Ingvardsen

〉〉 Læs mere om Helles oplevelse af Walk and talk mentoring

Det bedste ved dig Marianne er at du udviser ro, forståelse, empati og tegnede løsningen for mig

Jeg deltog i walk and talk for at få nogle problemstillinger italesat, som jeg går og tumler med. Tanken om at gå og tale samtidig, tiltalte mig da jeg elsker at være i naturen.

Jeg har fået med mig, at det jeg havde tænkt om mit problem ikke var helt ved siden af (altså ikke mig der er pylret, tænker mærkeligt, eller i den stil) og at der er en anden vej. Og det at holde fokus på, hvad jeg vil og skal, nok skal lykkedes for mig. Også det at få et input til at tænke i andre baner og se ud i sit netværk om nogen kan hjælpe.

Det bedste ved dig Marianne er, at du udviser ro, forståelse, empati og tegnede løsningen for mig. Jeg er visuel og derfor er det godt for mig, at se det på papir og dermed fik jeg også noget med hjem til at holde fokus fast med.

Jeg vil anbefale dig til min mand, familie og alle andre evt. fleksjobbere i et forløb af ledighed. Her ville de få glæde af fokus og den ro der er i skoven.

Tove Larsen


Det har været en stor hjælp. Jeg er allerede i gang med de ting vi planlagde

“Det har været en stor hjælp at snakke med dig om hele situationen, du har hjulpet med at finde de positive briller frem og jeg er blevet klar på, hvordan jeg kommer videre.

Jeg kan, i mig selv, mærke en stor forandring. Jeg er frisk i gang med de tiltag, der skal til for at jeg kan komme videre.

Jeg har fået fokus på, hvordan jeg har det, og hvad jeg gerne vil have ud af mit arbejde og mit liv. Der er så mange ting, vi har talt om på vores tur, hvor jeg tænker ”spot on” og hvorfor har jeg ikke selv opdaget det? Jeg er i gang med at finde mit ”gamle” jeg frem igen, hende kan jeg bedre lide.

Du har hjulpet mig med at se de ting, som er vigtige for mig. 

Jeg har været gennem flere forløb i forhold til min udvikling, både personligt og professionelt, men ikke noget der har givet så godt resultat, og så hurtigt.”

Mette, Fyn

〉〉 Læs mere om Mettes oplevelse af Walk and talk mentoring

Udtalelser fra workshops

Fra workshoppen: Giv din hverdag en overhaling – en Mærk mere af livet workshop.

 af Melinaa

Hvad er det allerbedste/det mest udbytterige fra workshoppen?
“Hvor vigtig det er vi selv tager ansvar og gør noget ved tingene.”

Dine bedste oplevelse på workshoppen?
“De 2 skemaer som vi udfyldte, da de gav masser af refleksion og da jeg måtte kigge ind ad for at udfylde dem.
Alle øvelser var gode for mig. De gav alle stor bevidsthed.”

Vil du anbefale workshoppen? og til hvem?
“Ja! Til mennesker det står i den situation, at de ikke kan finde ud af deres liv.”

 af Pia

Hvad er det allerbedste/det mest udbytterige fra workshoppen?
“Jeg har store udfordringer med, at føle mig selv, og gennemskue, hvad jeg har brug for og lyst til i fremtiden… Sådan virkelig! På workshoppen fik jeg faktisk hul på det. Jeg kan ikke sige, at det var det ene frem for det andet, som gjorde udslaget. Jeg kan sige at jeg ville ikke have undværet noget af det. “

Dine bedste oplevelse på workshoppen?
Turen og øvelsen i skoven, der fik jeg fat i noget konkret – helt ude af det blå..😜

Vil du anbefale workshoppen? og til hvem?
JA! Til alle jeg finder det relevant – ingen speciel situation.

 af Nanna

Hvad er det allerbedste/det mest udbytterige fra workshoppen?
“Det var at opleve min egen lyst til at afholde workshop. Jeg har manglet drive og lyst til tilværelsen generelt i et stykke tid, primært pga jobsituation, hvor jeg arbejder meget og stadig ikke er fastansat … dvs sikret et tilbagevendende månedsindtægt.

Dine bedste oplevelse på workshoppen?
Øvelsen: Hvad vil du nå på 10 år…”

 

Udtalelser om podcasten ‘Mærk mere af livet’

Podcasten udkommer hver anden søndag kl. 9. Med podcasten håber jeg på at kunne give dig inspiration til at leve det liv, der er det rigtige for dig

〉〉 Læs mere om og hør podcasten her.

“Marianne har lavet en virkelig spændende og lærerig podcast, som man får meget ud af! Alle burde tage sig tid til at lytte til den”

/Nanna Fredsgaard

“Fantastisk podcast! Podcasten får mig til at reflektere over mit eget liv, og er helt klart med til at sætte tanker i gang om hvilke ændringer jeg skal lave i mit liv. Så livsbekræftende – Tak”

/Anonym

Marianne når ud til en med et professionelt, stærkt og varmt budskab med – Mærk mere af livet. Hendes podcast favner bredt og gør en glad, eftertænksom og parat til livet

/Mette

“Jeg vil rigtig gerne sige, at du er til inspiration for mig og jeg hører altid dine podcast, som jeg synes er meget relevante, og giver mig det lille puf i ryggen til at gøre noget, som jeg ellers ville udsætte.

Og så din anbefaling om “små skridt” gør, at det ikke virker så uoverskueligt og svært at ændre noget. At det er ok, at tingene tager tid, bare man er på vej, i stedet for at lade stå til. Det er opløftende.”

/Birte

Udtalelser fra tidligere afholdte foredrag, kurser og personlige sparring

 

Igennem tiden har jeg haft fornøjelsen af at have en masse skønne personer på kursus og til personlig sparring, ligesom jeg igennem tiden har holdt en del foredrag.

Læs her hvad nogle af dem siger:

“Det bedste ved Marianne er at hun lytter til alt hvad jeg siger. Hun fanger mig som den person jeg er, og på en meget professionel og samtidig hensynsfuld og personlig måde tør hun være direkte i sin måde at rådgive mig og give mig det spark bagi jeg havde brug for.”

Rikke Hedehus

“Marianne Køpke giver det indspark, man har brug for, på en dejlig uformel og forfriskende måde.”

Søren Karstensen

“Du var bare super god! Jeg kan høre rundt om på gangene, at du har gjort et stort indtryk!”

Anonym

“Du er en super coach… det er tydeligt, at du kærer dig om dine kunders ve og vel”

Ulla Sørensen

“Kurset gav mig meget stof til eftertanke. Marianne var god til at “tvinge” eftertanken frem med sine spørgsmål.”

Birgitte Kjølner Hansen

“Mariannes kurser er velforberedte og hun griber tingene praktisk an. De foregår i en rolig velafbalanceret atmosfære og alle får individuel hjælp.”

Kim Deleuran

Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på dette website er sat til at "tillade cookies" for at give dig den bedste oplevelse på siden som muligt. Hvis du fortsat bruger denne side uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker "Accepter" nedenfor, indvilliger du i dette.

Luk