Støt podcasten ’Mærk mere af livet’

Donér et valgfrit beløb, brug MobilePay eller Kontooverførsel.

Sådan gør du:

Du kan donere én gang eller flere gange.
Du kan donere et valgfrit beløb.
Det er fuldstændig op til dig.

Brug MobilePay 50 49 51 18 eller Kontooverførsel: Jutlander Bank regnr. 9812 kontonr. 2074218760

Skriv “podcast”

Kære Lytter,

Jeg elsker at lave podcast.

Jeg elsker at inspirere jer kære lyttere til jeres liv.

Jeg elsker at finde væsentlige emner og gøre mit allerbedste for at få inspirerende gæster med noget på hjertet med her i podcasten.

Især elsker jeg, når podcasten eller en podcast episode gør en væsentlig forskel i en lytters liv. Og det ved jeg den gør, for indimellem får jeg fantastiske mails fra jer lyttere. Bliv ved med det. Det luner dybt i mit hjerte.

 

Hjælp mig med at lave podcasts der gør en forskel

Desværre er det ikke gratis at lave podcast.

Der er forberedelse til interview og manus, der er optagelse og klipning af podcasten. Den færdige podcast skal lægges live, og diverse tekster og billeder skal laves. Indimellem er der også rejsetid – og omkostninger. Faktisk går der rigtig mange timer per episode.

Kan du lide hvad du hører i ’Mærk mere af livet’?

Du kan støtte podcasten økonomisk. Alle beløb er velkommen om det er 25 – 50 – 100 – 250 – ?? kr.
Intet beløb er for småt og intet er for stort.

Har du lyst til at donere, vil det gøre en kæmpe forskel for mit arbejde med podcasten.

På forhånd tusind tak for dit bidrag.

Kærlig hilsen

Marianne Køpke
– din podcastvært på ’Mærk mere af livet

PS. Om du donerer eller ej, skal du være hjertelig velkommen til fortsat at lytte til podcasten. Den er og bliver gratis, og er til for jer kære lyttere. God fornøjelse med Mærk mere af livet

 

“Kære Marianne

Tak for dine to sidste podcast, de er på hver sin måde stærke fortællinger, og det betyder noget at der bliver talt om sorgen, at tabuerne bliver brudt. Og du giver en fin “opskrift” på, hvordan man kan forsøge at kontakte sin bortgemte sorg, få den frem og få den bearbejdet.

For mig betyder det, at jeg nu er begyndt at arbejde på at komme frem til min gamle sorg over mine forældres død for +/- 50 år siden (De døde begge af akut sygdom med 4 års mellemrum) Dengang var devisen, lidt som med din spontane abort, at jo mindre man snakkede om det der var sket, kun forholdt sig til det praktiske, jo hurtigere blev det glemt og man fortsatte som om verden aldrig var væltet.
Nej, sorgen bliver aldrig glemt, den bliver gemt væk.

Jeg lytter til Trines musik og føler mig sorgfuld, har endnu ikke fået skrevet fra hjertet, men får mere og mere hentet frem fra mit inderste og så snart jeg får sat ord på, kan jeg måske græde den forløsende gråd, som aldrig blev grædt.

Så tak for dine podcast om livets væsentlige ting.”

Anonym


Marianne Køpke
Podcastvært &
Arbejds- og livsmentor

Har du spørgsmål?
Ring eller skriv til mig:
skrivtil@mariannekoepke.dk
Tlf: 50 49 51 18

Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på dette website er sat til at "tillade cookies" for at give dig den bedste oplevelse på siden som muligt. Hvis du fortsat bruger denne side uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker "Accepter" nedenfor, indvilliger du i dette.

Luk