Tid til forandring for dig?

 

Igennem livet støder vi flere gange på ønsket om, at der skal ske noget andet. At der er brug for forandring. At vi ønsker at fylde vores liv med noget andet, end det vi fylder det med lige nu.

På siden her har jeg taget netop forandringer i vores liv op. God læselyst 🙂

 

Om forandringer i dit liv


Når du:

 • mærker der skal ske en forandring til i dit liv
 • ønsker der må komme en forandring i dit liv.
 • trænger til en forandring i dit liv
 • føler for en forandring i dit liv

Så er det tid til at stoppe op, for din egen og dine næres skyld.

Ikke nødvendigvis sige dit job op, lade dig skille fra partner, indfri din pensionsopsparing og tage på en jordomrejse, eller sælge huset og flytte ind på en helårscampingplads eller hvad man nu finder på.

Men i stedet for – så start med at være bevidst om disse 2 ting:

 1. At du faktisk selv skaber din egen hverdag, dit eget liv, så ja! DU KAN ændre din hverdag – dit liv
 2. Du lever ikke evigt, hvor meget du end (ubevidst) bilder dig det ind.

 

Hvad vil det sige at skabe forandring i dit liv?


Skal vi tage det helt ned på jorden – og det kan jeg bedst lide 😊
Så er det i bund og grund at nå nogle mål.

Dit mål er:

 • Jeg vil stoppe med at…
 • Jeg vil gøre mere af…
 • Jeg vil have mere af…
 • Jeg vil være mindre…
 • Jeg vil ikke mere…

En forandring af dit liv = en ændring af noget du gør, får, har, er, føler eller ikke gør, får, er… i dit liv
Noget du vil, vil mere, vil mindre eller slet ikke vil.

Og det er selvfølgelig i både dit arbejdsliv, dit familieliv og for dig personligt.

 

Sådan skaber du forandring i dit liv


Når du vil skabe forandring i dit liv, er dit første trin er at finde ud af hvad er ændringen eller ændringerne, for ofte er der flere. Dernæst skal du i gang med dit andet trin; at få ændringen (ændringerne) ført ud i livet.

Til reflektion…
Er det ikke tankevækkende, at det typisk først er, når der sker noget livsændrende i vores eget liv eller vores kæres liv, f.eks. ved alvorlig sygdom, dødsfald, en hård opsigelse fra jobbet, en tragisk ulykke, skilsmisse osv. at vi tænker over vores eget liv – og først her begynder at ændre vores liv.

Enten af nød, fordi vi simpelthen er tvunget ud i det grundet situationen eller fordi vi her bliver opmærksomme på vores eget liv, og pludselig indser, at det er vigtigt, at vi tager vores liv alvorligt.

”Typisk er det først, når der sker noget livsændrende i vores eget eller vores kæres liv,
f.eks. en alvorlig sygdom eller dødsfald, at vi
begynder at ændre vores liv.

Enten af nød, fordi vi simpelthen er tvunget ud i det grundet situationen
eller fordi vi her bliver opmærksomme på vores eget liv, og pludselig indser
at det er vigtigt, at vi tager vores liv alvorligt.”

Heldigvis er det jo slet ikke nødvendigt at vente på at ”noget opstår”, så du kan komme til at ændre dit liv og komme til at leve det liv du ønsker dig.

Du har muligheden nu – start allerede i dag.

Gør brug af det, alt andet vil da være tosset 🙂

Så start med stille og rolig, at blive bevidst om din situation, altså at du selv skaber din hverdag, dit liv, og gå så i gang med at skabe din hverdag – dit liv. Det er klart den blideste vej, og bestemt en mulig vej.

 

Hvordan kan jeg hjælpe dig med at skabe forandring i dit liv?


Jeg kan hjælpe dig med:

 • at få klarlagt hvad det er du ønsker dig i dit liv. Hvad det er for ændringer du gerne vil have/har brug for (dit første trin)
 • at få ændringen ført ud i livet (dit andet trin)

Det specielle ved det andet trin er, at det er meget forskelligt, hvad vi hver især har brug for, for at få ændringen ført ud i livet. Heldigvis er det også her mine kunder fortæller mig, at jeg har en af mine store styrker.

Jeg hjælper dig med at få afklaret, hvad det er du har brug for.

Overordnet kan man sige, om der er brug for konkret sparring, værktøjer osv. eller om der er brug for at arbejde med din indre modstand, altså det der forhindrer dig i, at gøre det du gerne vil. Nogen gange er det begge dele.

Se generelt om individuelle forløb.

 

Et par eksempler på ovenstående:

Konkret sparring, overblik, værktøjer…
Det kan være, at du har brug for en plan og nogle konkrete værktøjer for at opnå din ændring, f.eks. laver vi sammen en plan for hvordan du kommer i mål med din ønskede ændring, en praktisk plan som du step for step kan se dig selv i. Du får konkrete værktøjer, lærer nyt og undervejs vil du have mig som din mentor, der følger op, hjælper dig og sikrer din motivation til at opnå din ændring.

Se individuelt forløb – Mentorforløb.

Som din mentor trækker jeg på mine 15+ års som leder og projektleder, og 9+ år med egen virksomhed. Se evt. mere under Om Marianne

 

Indre forandring
Det kan også være, at du slet ikke har brug for en plan og nogle værktøjer. Du skal ikke lære noget nyt, for du ved udmærket godt, hvordan du når din ønskede ændring – men det lykkedes bare ikke for dig. Der er noget som stopper dig. Her skal vi i stedet for sammen se på, hvad er det er, der forhindrer dig, og arbejde med det. Her vil jeg være din guide, og hjælpe dig med at få forløst forhindringen, så du kan komme til at nå din ønskede ændring.

Se individuelt forløb – Indre forandringsforløb.

Her trækker jeg på mine mange år som personlig sparringspartner, NLP, min livserfaring og vigtigst min Dao Yin Gong uddannelse (inkl. +1000 timers træning). Se evt. mere under Om Marianne

 

Hvordan ved du, hvad du har brug for?


Det kan du heller ikke altid vide. Derfor tilbyder jeg også altid en gratis telefonsamtale, hvor vi får afklaret hvad netop DU har behov for.
Se mere under individuelle forløb

 

Et par andre muligheder…


Online minikursus: Skab det liv du ønsker dig

Kender du online minikurset ’Skab det liv du ønsker dig’?.

Her hjælper jeg dig, ved hjælp af de små skridt metode, med at skabe det liv du ønsker dig. Lige nu får du det, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Læs mere om kurset og få det her.

 

Podcasten ’Mærk mere af livet’

I podcasten ’Mærk mere af livet’ tager jeg hver 14. dag et essentielt emne op. I episoderne er der ofte også små opgaver eller reflekterende spørgsmål. Læs mere om podcasten og hør den her.

 

Mød Anna, Bente, Liv og Birgitte


Nedenfor kan du møde Anna, Bente, Liv og Birgitte, som alle ønsker forandring i deres liv:

Anna orker ikke det perfekte liv mere. Anna siger alt for ofte ja til ting, hun ikke orker. Anna har tidligere haft tydelige tegn på stress, nu er hun bange for at havne der igen.

”Jeg synes det er svært at slå til”

Mød Anna her.

 

Bente havde godt styr på sit liv, det har hun ikke længere. Hendes fremtid er usikker og hun føler sig uden for kontrol.

“Hvad skal der blive af mig?”

Mød Bente her.

 

Liv, gerne vil finde den indre ro. Finde sit livsformål. Familien kræver ikke længere hendes fulde opmærksom og hun er nu selv kommet i centrum.

”Jeg har tid til mig selv nu, men hvad skal jeg? Hvad har jeg lyst til? ”

Mød Liv her.

 

Birgitte har hele pakken: mand, børn, hus og fast job. Men der mangler noget. Den ene dag tager den anden. Hun er træt og hendes arbejde føles indimellem ret ligegyldigt.

“Jeg savner mening i mit liv – der må være en bedre pakke til mig”

Mød Birgitte her.


Marianne Køpke
Arbejds- og livsmentor

Har du spørgsmål?
Skriv eller ring til mig:
50 49 51 18
skrivtil@mariannekoepke.dk

“Det bedste ved Marianne er at hun lytter til alt hvad jeg siger. Hun fanger mig som den person jeg er, og på en meget professionel og samtidig hensynsfuld og personlig måde tør hun være direkte i sin måde at rådgive mig og give mig det spark bagi jeg havde brug for.”

Rikke Hedehus

“Du er en super coach… det er tydeligt, at du kærer dig om dine kunders ve og vel”

Ulla Sørensen

“Kurset gav mig meget stof til eftertanke. Marianne var god til at “tvinge” eftertanken frem med sine spørgsmål.”

Birgitte Kjølner Hansen

Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på dette website er sat til at "tillade cookies" for at give dig den bedste oplevelse på siden som muligt. Hvis du fortsat bruger denne side uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker "Accepter" nedenfor, indvilliger du i dette.

Luk