Tilmelding dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

  • Inspiration til at leve det liv, der er det rigtige for dig.
  • Nyt om udviklende kurser, individuelle forløb, foredrag og andet godt.
  • Gode tilbud – til din pengepung.

Jeg lover dig, jeg sender dig kun en mail, når jeg har noget på hjertet.

Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik i bunden af mailen.

Jeg glæder mig til at skrive til dig

Kærlig hilsen
Marianne Køpke
Arbejds- og livsmentor
& podcastvært på ‘Mærk mere af livet’

Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på dette website er sat til at "tillade cookies" for at give dig den bedste oplevelse på siden som muligt. Hvis du fortsat bruger denne side uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker "Accepter" nedenfor, indvilliger du i dette.

Luk