Tilmeld dig mit nyhedsbrev

 

Jeg ved ikke helt endnu, hvad mine nyhedsbreve kommer til at indeholde, men mon ikke det bliver noget med forandringer? 🙂

Til gengæld kan jeg allerede nu love dig, at jeg vil gøre mig umage og kun sende det ud, som jeg håber på vil give dig noget.

“Tid til forandringer?”

Det praktiske

Pris: Det koster selvfølgelig GRATIS
Tilmelding: Det gør du hurtigt nedenfor.
Framelding: Har du ikke længere lyst til at modtage mine nyhedsbreve, framelder du dig nemt med et enkelt klik.

Marianne Køpke - Gratis professionel hjælp til LinkedIn profil

Spørgsmål? Kontakt

Marianne Køpke
skrivtil@mariannekoepke.dk
Tlf: 50 49 51 18

”TAK for disse små råd og tips, og specielt for den måde du sender dem på i små doser. Naturligvis også for at vi modtagere fastholder opmærksomheden og interessen.

Det er en god virkning, de små doser, så man kan sidde og arbejde med det hen over tid, i stedet for en lang vejledning, hvor jeg tror man ville gå død undervejs. Og specielt har jeg været begejstret for de sidste tre linjer i tip nr. 3, så man ikke starter med at gøre sine forbindelser irriterede på en. TAK!”

Tom Steen Jensen

Projektleder

Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på dette website er sat til at "tillade cookies" for at give dig den bedste oplevelse på siden som muligt. Hvis du fortsat bruger denne side uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker "Accepter" nedenfor, indvilliger du i dette.

Luk